ʻO nā koi kumu kumu no nā ʻōmole pāpale

一、ʻO nā pono o ka hiʻona
1、Ua piha ka pāpale, piha piha me ka ʻike ʻole ʻia o nā puʻupuʻu a i ʻole nā ​​niho.
2、He maʻemaʻe a maʻemaʻe ka ʻili, ʻaʻohe burrs i ʻike ʻia ma ka wehe ʻana o ka uhi, ʻaʻohe ʻōpala ma ke kiʻi ʻoniʻoni, a ʻaʻohe ʻike i ka shrinkage.
3、Ka like ʻole o ka waihoʻoluʻu a me ka luster, ʻokoʻa ka hue, ʻālohilohi a paʻa, ʻaʻole i ʻike pololei ʻia ka waihoʻoluʻu, ʻoluʻolu ka waihoʻoluʻu o ke kaula, ʻāwili maoli a me nā mea hoʻoheheʻe (e like me ka wai, agent) ʻaʻole e nalowale ke kala.
4、Akaka a piha ke kumu a me nā kikokikona, ua hoʻohālikelike ʻia ka font a pololei, a ʻo ka hoʻokaʻawale kūlana o ke kikowaena o ke kumu i paʻi ʻia ma ka ʻaoʻao luna a hiki i ke kikowaena o ke anawaena o waho o ka pāpale ʻaʻole ʻoi aku ma mua o 1mm.
5、ʻAʻohe ʻokoʻa waihoʻoluʻu koʻikoʻi i hoʻohālikelike ʻia i ka laʻana i kau inoa ʻia.
二、Nā koi
1、ʻO nā hiʻohiʻona e like me nā kiʻi hoʻolālā o ka hoʻomohala ʻana i nā huahana hou a i ʻole nā ​​​​koi aelike ʻenehana.
2、 Pono e kūlike ka mea me ka lepili.
三 、Ka hui a kūpono i nā koi
1、ʻO ka ʻōmole a me ka pāpale me ka haʻahaʻa, ʻaʻole hiki ke hoʻomaopopo i ka pale ʻana i ka bulging deformation, akā ʻaʻole hiki ke hoʻokaʻawale i ka pāpale.
2、Me ka ikaika maʻamau, ʻaʻole pono e huki ʻia ke pāpale mai ka ʻōmole.
3、ʻO ka hui ʻana o nā ʻāpana āpau o ka pāpale i hui pū ʻia e like me nā koi hoʻolālā.
四、Na Koina Hana Hana
1、E hoʻopiha i nā mea i ka mana maʻamau i loko o ka hue e pili ana i ka pāpale, e hoʻopaʻa i ka pāpale a kau i ka ʻaoʻao a hoʻohuli ʻia paha no 60 mau minuke me ka ʻole o ka lele ʻana.
2、I loko o ka pahu hoʻomaloʻo wela uila no ka hoʻopaʻa ʻana i ka pahu hoʻāʻo, ʻaʻohe seepage ʻaʻohe leakage.
3、Ma hope o ka hui ʻana i ka ʻōmole me ka pāpale, ʻo ka amplitude o 45 degere a i ʻole hoʻi i hope a haʻalulu i 6 mau manawa a paʻi i ka lalo o ka ʻōmole me kou lima no 3-5 mau manawa me ka ʻole o ka lele ʻana.
五, koi maʻemaʻe
1、ʻAʻole hiki ke hoʻopili ʻia ke koena ʻeleʻele, nā burrs plastik, ka lepo a i ʻole nā ​​​​mea haumia ʻē aʻe i ka uhi pāpale i hoʻopau ʻia.
2、ʻO nā mea i hoʻohana ʻia no nā pāpale omole he mea ʻawaʻawa ʻole, ʻaʻole hoʻoheheʻe ʻia i loko o nā mea e like me ka wai a i ʻole nā ​​​​lotions.


Ka manawa hoʻouna: Sep-05-2023